marți, 28 octombrie 2008

Ce se poate intampla daca nu ai cauciuc la tine

Citind postarea asta http://www.visurat.ro/2008/10/27/la-omu-sarac-nici-boii-nui-trag

mi-am adus aminte de o faza asemanatoare pe care a patit-o un prieten de-al meu la majoratul lui, acum ceva vreme, ca am imbatranit amandoi si deja povestile astea sunt din tinerete. Omule, daca citesti aici nu te supara, ca nu dau nume si oricum a trecut ceva vreme de atunci. In fine, e o faza mult prea buna pentru a ramane nepovestita.

Cum spuneam, eram acum mai multi ani la majoratul unui bun tovaras si nedespartit amic din liceu. Clasa a XII-a, ciumeci cu totii.  Sa-i spunem Ion. Petrecerea a avut loc la complexul Priza Dunarii, ca avea taica-su pe cineva la Sidex si a reusit sa obtina o sala pentru noaptea aia. Majorat ca toate majoratele, vreo 30 de invitati, muzica, mancare, dansuri, fete si baieti, alcool. Ion baga blues-uri nevoie mare cu o colega de liceu, sa-i zicem Ana, care era imbracata foarte sexos, in ciuda gerului de afara (ca asta era nascut iarna prin ianuarie). Avea ea si ceva de vino-ncoa, dar tinuta o scotea cu totul in evidenta. Un dans acum, altul mai incolo, mai un cap pe pieptul lui, el mai o mana pe fundul ei, mai una, mai alta, atmosfera se incalzea cam tare si trebuia racita. Pe la miezul noptii dispar amandoi din cadru vreo 10 minute. 

Ce se intamplase, de fapt? Astia doi arzand de dorinta si nemaiputand stavili avalansa hormonala (nu erau iubiti, doar se cunosteau, faza e ca tipa tocmai trecuse printr-o despartire destul de aiurea de un prieten foarte ciudat ce l-a avut), au gasit de cuviinta sa faca o mufare mica in toaleta salii respective, nu stiu daca la barbati sau la femei, oricum, nici nu conteaza. Gandul lor ca e zavor la usa si nu-i prinde nimeni. Buun, intra ei in buda, verifica sa nu fie si altcineva prin cabinele din toaleta ca sa nu aiba si spectatori la showul intim pe care il pregateau, el pantalonii jos imediat, ea fusta sus si ciorapii scosi, gata sa-i faca cel mai frumos cadou de ziua lui. Numai ca in focul ala nebun ii moare la intrare cand isi aduce aminte ca nu avea prezervative la el.  Ea nici atat, ba mai mult tine mortis cu prezervativ ca zicea ca nu lua pastile si alte chestii din astea femeiesti, semn ca nu bause destul. Lui ii era rusine sa ceara la noi (aici rog a se observa paradoxul ,noi ceilalti care stateam pe uscat eram pregatiti si el care era in toiul actiunii si stia dinainte ca s-ar putea intampla ceva de genul la ziua lui, el fiind sarbatoritul urmand sa primeasca partea cea mai mare, tocmai el venise nepregatit). Asa ca tipa, fiind infierbantata si nevrand sa piarda momentul, se ofera sa-i faca sex oral, ca doar era majoratul lui. Nu stiu cum de au avut loc in cabina aia ingusta, oricum oamenii care se iubesc au loc oriunde. In fine, fata dadea din cap pe hip-hop inainte si-napoi, in genunchi in fata lui. Sincer, la ce curatenie era in baia aia nu m-as fi pus pe jos nici pentru tot aurul din lume. Cand Ion ajunge la punctul culminant, acuma el zice ca din instinct, cand si-a dat drumul, i-a tras capul cu putere spre el, bagandu-i penisul adanc pe gat si ejaculand acolo, fapt care ei i- a declansat mecanismul reflex pe care il are cam toata lumea, si anume de a da afara ceea ce ai pe gat impreuna cu o parte din continutul stomacului, asa ca Ion al meu s-a trezit deodata cu friptura,bere, suc, salata, paine etc, insotite de o portie buna de suc gastric, in pantalonii pe care ii avea in vine.

Acuma chestia asta trebuia completata (in spiritul proverbului ca un necaz nu vine niciodata singur) de faptul ca tocmai se adusese tortul si lumea incepuse sa-l caute. Aici trebuie sa-i apreciez spiritul si reactia lui de a ascunde urmele. Pe Ana a trimis-o sa se spele repede pe gura si pe urma sa spuna ca nu stiu ce problema a avut cu intestinele si nu stie pe unde ar fi el. El si-a dat repede cu apa pe pantaloni sa spele grosul, dupa care m-a sunat repede sa-i fac rost de o noua pereche de pantaloni ca a avut un accident la baie. Norocul lui ca avea ta-su niste haine de schimb in masina. Maica-sa era innebunita ca i s-a facut rau odorului chiar la majorat (rau din ala am fi vrut si noi restul sa ni se faca, dar ziceam ca ea ca sa nu dam de banuit cum petrece in paralel ingerasul ei prin bai, cu fetele cuminti invitate la majoratul lui).

Povestea a iesit la iveala dupa ce, ca niste colegi buni ce eram, am strans indicii, am disecat problema si l-am facut sa recunoasca, cu promisiunea ca nu vom spune mai departe. Not.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu