sâmbătă, 21 noiembrie 2009

Hai la lupta cea mare

Stau asa si ma gandesc ca nu am cu cine sa votez într-o democraţie şi mă întristez. Treaba e in felul următor:
Traian Băxerxes, nu mai are nevoie de nicio introducere. Stie toată lumea cine este. ce a făcut, cinci ani degeaba, etc.
Mirecea Geoana, alternativa PSD după ce Năstase zece case şi-a pierdut credibilitatea în faţa electoratului în urma scandalurilor cu tablourile, casele, termopanele, ouăle, mătuşa, în esenţă un munte de bani pe care nu-l putea justifica. Numit de preşedintele onorific şi întemeiator al partidului "prostănac". Foarte adevărat.
Crin Antonescu (ca si mareşalul de Oţel), pus după ce Tăriceanu a supărat căteva milioane de şoferi prin taxa de prima înmatriculare menită să-i protejeze lui afacerile. Un tip neimplcat în scandaluri însă pus pe scandal şi fără verticalitate. Pas.
Sorin Oprescu, care în jumătate de an a făcut haos în capitală. Genul de dictator aka Băsecu.
Vadim C.T., unul care se crede cel mai tare dar care nu îşi dă seama ca nimeni nu mai pune botul la discursurile lui demagogice şi libidinoase.
Gigi Becali, de la ţâţa oii candidat. Bun bancul.
Mai multi independenti care latră pe internet. Băi jalnicilor, într-o Românie în care jumătate din populaţie stă la ţară si mai bine de trei sferturi din aia care pun ştampila nu au auzit de internet şi alea, sunteţi morţi din start.
A, mai e Hunor. Asta va pune placuţe cu "nu vă aplecaţi în afară" pe ungureşte în trenuri.
Pe cine să pun ştmpila... pe mine. Programul meu pentru a scoate ţara din criză şi pentru o viaţă mai bună e simplu şi eficient. Mutăm România în America.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu