luni, 19 ianuarie 2009

Cum faci foamea in BeMVeu

Probabil din titlu s-a prins lumea ca e vorba despre un personaj demn de cocalari.com, care nu are ce sa manance dar conduce bemveuri si se imbraca numai de la Diana si Gutza, aka D&G.
Acu' ca tot am stricat punctul culminant al povestirii, sa continuu sperand ca se va gasi cineva sa citeasca pana la capat.
Totul incepe acum cativa ani. Personajul principal, sa-i zicem Gigel, e si el pe acolo prin cartier (e pe bune, chiar e vecin cu mine, sta in blocul de vizavi) si e cam de-o seama cu mine... parca cu un an mai mic sau asa ceva. In fine, Gigel e genul de om care nu e deloc popular. Nici prea istet, nici prea sociabil. In fine, omul este pasionat de masini. Numai masini are in cap. Asta pe langa basinile de mare jmeker si impresiile de rigoare. Cum nu era deloc popular prin zona, Gigel se baga intr-un grup de jmekeri din astia inchipuiti din vecinatate, cu unii dintre ei fiind coleg de clasa prin liceu.
Eu am plecat la facultate dupa liceu, nu am mai tinut legatura cu baietii, insa aflu acum vr-un an ca Gigel plecase in Irlanda, la combinatii, cu fratii lui la fel de jmekeri. Toate bune si frumoase, sa fie el sanatos ca nu ma intereseaza.
De vreo 6 luni a aparut inapoi, cu o frumusete de bemveu seria 3, cam vechi ce-i drept, cred ca are cel putin 10 ani, cu volan pe dreapta si numar strain, ca doar e jmeker si nu plateste taxa auto (care cred ca ar fi depasit cu mult pretul platit pe masina). Jmekeria mare... numai ca bemveul ala bea gaz de rupe. Bani putini, pana la urma cu liceul 3 sau marina, ce-o fi facut el ca nu mai stiu, nu-l angaja nimeni. Asa ca masina ocupa degeaba un loc in parcarea din fata blocului, Gigel petrecand timp de calitate in habitaclu ascultand muzica, sa vada dusmanii ce masina ciumeaca are el, cu clima bizonica si subwoofer.

Acu' nu inteleg cum a facut de a trosnit-o in bot frumos de tot, daca nu prea mergea cu ea... in fine, de aproape o luna masina sta in parcare cu botul facut varza. Baietii spun ca ar fi taiat-o iar in afara. Cred si eu... cand esti jmeker ti se rupe tie de asigurare... ca doar esti jmeker si nu-ti poate face nimeni nimic. Cel putin asa crezi tu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu